Mindennapi segítőtársunk: a névjegykártya

Az elérhetőség az üzleti életben napjainkban nélkülözhetetlen. Sokszor akad olyan helyzet, amikor szeretnénk megadni telefonszámunkat, e-mail címünket és hasonló elérhetőségeinket már meglévő és potenciális partnereinknek. A profi kivitelezésű névjegykártya a legjobb választás annak érdekében, hogy ezt az üzleti etikett szabályai szerint tehessük meg.

A Profireklám Kft. abban igyekszik segíteni ügyfeleinek, hogy mindenkinek sikerüljön megtalálnia az elképzeléseinek leginkább megfelelő névjegykártyát. Az aprócska papír sokkal nagyobb szerepet tölt be ugyanis, mint pusztán az elérhetőségek közlése, ugyanis a céges image építésében is kiemelt jelentőséggel bír. Nem mindegy, milyen anyaghasználatra esik a választás, hogyan kerülnek az információk azon elhelyezésre és milyen minőségben történik mindez. A legjobb már a tervezés szakaszától szakemberekre bízni a teendőket, ugyanis így biztosan sikerül majd az elképzeléseknek maximálisan megfelelő stílust megtalálni.

Fontos tisztában lenni azzal, hogy a minőségen túl az átláthatóság sem elhanyagolható. Ha túl sok információt helyezünk el a névjegykártyán, az zavaró lehet. Elegendő egy, vagy maximum két telefonszámot rátenni, és az is meggondolandó, hogy szükség van-e a Facebook elérhetőségre, és két-három e-mail címre. A legfontosabb elérhetőségeken túl egy logó is hasznos, ha helyet kap rajta, hiszen ezt azonnal az Ön cégével tudják majd társítani. Nagyobb megrendelés esetén kedvezmények érhetőek el, ha tehát a tevékenységi terület vagy az ügyfélkör száma megkívánja, akkor mindenképpen megéri nagyban gondolkodni. A névjegykártya napjainkban egyetlen jelentős piaci szereplő eszköztárából sem hiányozhat. Forduljon profikhoz, és a végeredmény garantáltan nem hagy majd kívánnivalót maga után!

Vélemény, hozzászólás?