Naprakész Könyvelőiroda Szombathelyen

A jó könyvelő gondolkodik, naprakész, folyamatosan képzi magát, informálja ügyfeleit a változásokról, mindig elérhető, nem olcsó de mégis megfizethető, szerződést köt, számlát ad és anyagi felelősséget vállal. Pontosak ilyen könyvelők dolgoznak nálunk is a Naprakész Könyvelőirodánál, ahol legfőbb célunk, hogy precízen és pontosan végezzük el a ránk bízott könyvelési feladatokat.

Könyvelő Szombathelyen igen kedvezményes áron elérhető a naprakeszkonyveles.hu weboldalon. Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként, és csapatunkat azóta is a családias hangulat jellemzi. A Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének is tagjai vagyunk, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy fejlődni tudjunk szakmailag. Kis cégünk számára a legfontosabb érték a korrektség és a megbízhatóság, és nap mint nap azért dolgozunk, hogy eleget tegyünk ezeknek a tulajdonságoknak. Minden családi és kisvállalkozásnak szüksége van egy könyvelőre az elinduláskor, ezért ha ön is éppen végalapítás előtt áll, akkor megéri hozzánk fordulni.

Könyvelési szolgáltatásaink közé tartozik a számlák és bankbizonylatok könyvelése, az immateriális javak és eszközök nyilvántartása, a bevallások elkészítése, és azok elektronikus elküldése, az adófizetési kötelességekről időbeni tájékoztatás, év végi beszámoló elkészítése, év közi mérleg és eredménykimutatás, valamint könyvelés előkészítése a könyvvizsgálatra is. Amennyiben további információkat és részleteket szeretne megtudni könyvelőirodánkról, mindenképp megéri fellátogatni weboldalunkat a naprakeszkonyveles.hu-t, hiszen itt talál majd bővebb leírást. Ha kérdéseket tenne fel nekünk könyvelési szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor mindenképp vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a varga.tanacsado@upcmail.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?