Minőségi padlócsiszolás kedvező áron

A csiszológépek hatalmas méret- és típusválasztékban kaphatók. A végső választás a munka méretétől és az eltávolítandó anyag típusától függ. Kanyarokban és szűk területeken kézi csiszolót használhat. Ezek a speciálisan gyártott csiszolók porvédővel és elszívó tömlővel rendelkeznek, ellentétben egy szokásos sarokcsiszolóval.

Padlócsiszolás az epo-trend.hu weboldalon érhető el méghozzá igen kedvezményes árú gépekkel, tehát látogasson el weboldalunkra és itt mindent megtalál a témával kapcsolatban. A padló testéhez szükség lesz egy hátsó darálóra. A legtöbb padlóréteg hálózati gépeket használ – 240 voltos vagy háromfázisú. Nagyobb modellek vezetéséhez azonban olykor benzint, dízelt, LP-gázt és sűrített levegőt használnak. A fejek legelterjedtebb típusai az egy-, a kettős és a hármas csiszolófej de nagy projektekhez négy fejű köszörű és más konfiguráció is beszerezhető. Ezeknek az őrlőknek és csiszolóknak központi tengelyük van, amely egyetlen fejet hajt. Kisebb gépeknél a fej egy tárcsát tartalmaz, amelynek gyakori átmérője 250 mm. Nagyobb gépek három korongot tudnak átmérőtartományban elrendezni, általában egyenként 250 mm-ig, ami legalább 550 mm-es csiszolási szélességet biztosít számukra.

Néhány gép hat lemezt tartalmaz, jellemzően csökkentett átmérővel. Ezeket a gépeket azonban inkább betoncsiszolásra tervezték, nem pedig padlóburkolat előkészítésére. A használt szerszám típusától függően a lemezen rések, furatok vagy más rögzítőelemek találhatók a gyémánt szegmensek vagy dugók fogadásához. Ahogy a neve is sugallja, a kétfejű csiszolóknak két tengelye van, és mindegyik egy vagy több lemezt vesz be. Néhány gépen a tengelyek ellentétesen forognak, hogy kiegyenlítsék a nyomatékot és jobban kezelhetővé tegyék a gépet. Más gépek lehetővé teszik, hogy mindkét fej ugyanabban az irányban forogjon. Bővebb leírásért és még több információért nézzen be az epo-trend.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?