Minőségi szedőplatform a legjobb áron

A szedőplatformok esetében manapság azt szeretnék elérni, hogy a gép automatikusan haladjon előre anélkül, hogy a vezetőnek folyamatosan kormányoznia kellene. Erre a funkcióra olyan műveleteknél van szükség, amelyekben a sofőr részt venne a gyümölcsöskertben történő gyümölcsszedésben, és nyilvánvalóan csak pontos munkakörülmények között lenne megvalósítható.

Szedőplatform a legjobb áron elérhető a penda.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk bátran és nézzen szét a szedőplatformok között, hogy néhány kattintással rendelni tudjon. Szükséges, hogy a gép alacsony haladási sebességet tartson, körülbelül tíz másodpercet három méter megtételéhez, hogy a vezető a vezetőülés közelében maradjon, és egy érzékelőt is fel kell szerelni, amely automatikusan leállítja a gépet, ha ez a megengedett távolság túl nagy. A platformról való leesés elleni védelmet szolgáló fizikai korlátok esetében lehetőség nyílik arra, hogy síkjukat a növényzet felé legfeljebb 10°-os szögben döntsék el, hogy a dolgozók kockázat nélkül kihajolhassanak az ágakra a szedőplatformról. Az emelőkosár síkját korlátozó automatikus vezérlésen kívül a számításokhoz és a dinamikus tesztekhez különféle stabilitási követelmények vonatkoznak, amelyek a szedőgép látható tulajdonságaival nem ellenőrizhetők, de garantálják a használat biztonságát.

Szintén statikus tesztelést terveznek a ferde síkban történő lebonyolításra, hogy meghatározzák a gép fizikai korlátait, vagyis azt, hogy a gép milyen lejtőn kezd borulni. A névleges fok a kezelő számára a kézikönyvben közölt maximális érték, és nem haladhatja meg a fizikai határérték felét. Amennyiben többet tudna meg arról, hogy hogyan működnek ezek a szedőplatformok, vagy rendelni szeretne egyet, mindenképpen keresse fel a penda.hu weboldalt hiszen itt megtekintheti teljes gép kínálatunkat az árakkal együtt.