Fenyőkéreg kapszula kedvező áron kapható!

A Pinus massoniana egy fenyőfafaj tudományos neve. Különböző neveken ismerték, mint például a zsurlófenyő és a Masson-fenyő. A P. massoniana jellemzően 1500 méter alatt nő, bár elérheti a 2000 métert is.

Fenyőkéreg kapszula kapható a vitaminstore.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és rendelje meg ezeket a készítményeket még ma, kedvező áron. A fenyőfa 45 méter magasra is megnőhet, széles koronájával, amely hosszú ágakat tartalmaz. A tűszerű levelek akár nyolc hüvelyk hosszúak is lehetnek, a kúpok pedig megközelíthetik a három hüvelyket. A kéreg kezdetben narancssárga vagy vörös, ami a fa öregedésével szürkésbarnára sötétedik. A tobozok a tél végén nyílnak, a magvak tavasz közepén szabadulnak fel. A P. massoniana kéreg gyógyszerészetileg legaktívabb komponensei a proantocianidinekként ismert polifenolok egy osztálya. Ezeknek a vegyszereknek a természetes célja a fát megtámadó rovarok és mikroorganizmusok elleni védekezés. Jacques Masquelier francia kémikus 1947-ben extrahálta először az oligomer proantocianidineket (OPC) fenyőkéregből és szőlőmagokból. Később ezt az eljárást szabadalmaztatta, és az 1980-as években folytatta az OPC-k kutatását. A fenyőkéreg kivonat legjelentősebb felhasználási területei az OPC-k antioxidáns értékéhez kötődnek. A specifikus előnyök közé tartozik az egészséges gyulladáskezelés, valamint a kötőszövet és a hajszálerek támogatása.

Az OPC-k antioxidáns tulajdonságai azt jelentik, hogy az általános egészségi állapot romlása fenyőkéreg-kivonat szükségességét jelezheti. E jelek közül a legnyilvánvalóbbak gyakran érintik a bőrt, és öregedő megjelenést kölcsönöznek neki. A gyulladásos állapotok azt is jelenthetik, hogy előnyös lehet a fenyőkéreg. Az ödéma gyakran az egészségtelen kapilláris hálózat következménye, amelyen a fenyőkéreg segíthet. Bővebb leírásért és fenyőkéreg kapszulákért megéri benézni weboldalunkra, a vitaminstore.hu-ra.