Modern fogászat Budapest városában!

A budapesti Kerámia Dental fogászaton kedvező áron nyújtanak fogászati szolgáltatásokat, például fogkő eltávolítást, fogpótlást, tömés cserét, fogszabályzást, illetve fogérzékenység és fogfájás megszüntetését. Első lépésként a szakorvos felméri a fogak és szájüreg aktuális állapotát, majd az elkészült diagnózis után kezdődhet a problémák megoldása a legmodernebb fogászati eszközök igénybe vételével.

Modern fogászat Budapest belvárosában a Kerámia Dental, ahol ráadásul ingyenes az orál kamerás állapotfelmérés, a fotó dokumentáció, a szájhigiéniás tanácsadás, a kezelési terv elkészítése, az árajánlat adása, valamint a digitális panoráma röntgen elkészítése is. A Kerámia Dental rendelőnkben teljes fogászati kezelést biztosítunk pácienseinknek, akik már hozzászoktak a magas, nyugati színvonalhoz, amit modern eszközeink által folyamatosan fenn tudunk tartani. Klinikánk egy fiatalos, de tapasztalt fogtechnikus csapat áll pácienseink rendelkezésére, ez pedig lehetővé teszi, hogy a beavatkozásokat gyorsan és minden probléma nélkül elvégezzük. A legtöbb rendelőben rengeteget kell sorban állni vagy várni az előkészületek elkészítése miatt, viszont nálunk ez nincs így, hiszen mi a helyszínen elvégezzük a szükséges beállításokat.

A Kerámia Dentalnál a modern eszközök és szakszerű ellátás mellett nagyon fontosnak tartjuk a bizalmat és a családi hangulatot is, ezért válassza klinikánkat, a kényelmes és jó hangulatú kezelésekért! Ha többet szeretne megtudni fogászati rendelőnkről, vagy időpontot szeretne kérni, látogassa fel weboldalunkat, a keramidental-budapest.hu weboldalt. Ha kérdezni szeretne, erre is van lehetőség a +36 20 356 5556 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mail az info@keramiadental-budapest.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?