Prémium minőségű lengéscsillapítók

Weboldalunkon az alkatreszek.hu-n mindenféle típusú lengéscsillapítót lehet kapni magas minőségben ráadásul kedvező árakon. Ha bejön autószervizünkbe, akkor saját maga is meggyőződhet a lengéscsillapító mérés segítségével annak állapotáról. Webáruházunkban minden kedves vásárló kedvére válogathat a Kyb, a Monroe és egyéb prémium minőségű lengéscsillapítók széles kínálatában.

A minőségi lengéscsillapító alkatrész lehet jobbos vagy balos, és akár mindkét oldalra szerelhető is. Amennyiben kifolyik a lengéscsillapító olaj, és már nem lehet megjavítani, eljön az ideje a cserének, és az új lengéscsillapító vásárlásának. Hibás lengéscsillapítóval ugyanis rendkívül balesetveszélyes vezetni, hiszen csökken a menetstabilitása és a jármű irányíthatósága is a megnövekedett féktávolság miatt. A lengéscsillapító meghibásodása sajnos nem mindig vehető azonnal észre, ezért van, hogy csak vészhelyzetben derül fény a hibára. Webáruházunkban a lengéscsillapítók kedvezményes áron kaphatóak, akár gázos, olajos és sportos lengéscsillapítók is. Széles kínálatunkban garantáltan mindenki megtalálja a neki és autójának is megfelelő lengéscsillapítót.

Nálunk olyan minőségi márkák közül válogathat, mint a Magneti Marelli, a Boge, a Corven, a Delphi, a Sachs, a Monroe stb. Amennyiben segítségre van szüksége, mi segítünk önnek alkatrészt választani, csak adja meg az autó adatait és az alváz számát. További információkért és a lengéscsillapítók bővebb leírásáért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek-hu-t, ahol a teljes lengéscsillapító kínálatot is megtalálhatja. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot és embereink készségesen állnak majd minden kedves érdeklődőnk rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?