Műszempilla tanfolyam a Szempilla Akadémiától

A szépségipar vívmányainak köszönhetően a nők kibontakozhatnak, megmutathatják vonzerejüket. A Szempilla Akadémia az új trendek módszeres megismeréséhez nyújt hatékony segítséget. Rendszeresen induló kurzusaink versenyképes tudást biztosítanak a hallgatóinknak, szakértelmünkkel megalapozhatják karrierjüket. A 3 napos klasszikus alapképzés gyakorlatorientált, hasznos, innovatív ismeretek megszerzésére helyezi a hangsúlyt. Szlogenünk: a jók között Te legyél a legjobb! Mutatja, professzionális színvonal elérése a cél.

A műszempilla tanfolyam kis csoportos oktatásban próbálja a résztvevőket felkészíteni a szakmai kihívásokra. Az első napon informális jelleggel tájékozódhatnak a szemtípusokról, a felhasznált anyagokról és eszközökről. Az elméletet követő gyakorlati órák adják azt a tudásbázist, amire a hallgatóink bátran építhetnek. Kérdezz-felelek formájában közvetlen kapcsolat épül ki, zavartalan a tanmenet. Oktatóink nagy figyelemmel és türelemmel magyarázzák el a műszempilla felhelyezését és eltávolításának technikáját. Előképzettség nem szükséges, csupán lelkesedés és határtalan ambíció a kritérium. Haladóknak speciális eljárásokról tartunk szemléletes bemutatót, megtanítjuk a legújabb kozmetikai fortélyokat. Tippeket adunk a folyamatok helyes előkészítésére, kivitelezésére, a hatékonyság növelésére.

A Szempilla Akadémia örömmel tudatja, hogy immár 26 településen indít kezdő- és mesterkurzusokat! Weboldalunkon megtalálod elérhetőségeinket, és lakhelyedhez közeli helyszínt választva kapcsolatba léphetsz oktatóinkkal! A jelentkezés menetéről kérdezd bátran munkatársainkat, részletesen tájékoztatnak a diplomaszerzés feltételeiről. Hívd bizalommal a 06-20/325-6621-es telefonszámot, és szerezd meg a legmagasabb fokozatot a szakmában! A fejlődési lehetőség garantált! A műszempilla tanfolyam küldetése, hogy sikeres és eredményes legyél munkádban! Legyél tagja az ország profi szépészeti csapatának! Legyél Te a legjobb!

Vélemény, hozzászólás?