Napelem vásárlás és kiszállítás kedvezményesen!

A legtöbb napelemet jelenleg kristályos szilícium (c-Si) napelemekből állítják elő, amelyek többkristályos és monokristályos szilíciumból készülnek. 2013-ban a kristályos szilícium adta a világ napelem-termelésének több mint 90 százalékát, míg a teljes piac többi részét vékonyfilm technológiák alkotják, amelyek kadmium-telluridot, CIGS-t és amorf szilíciumot használnak.

Napelem rendszer vár mindenkit a klimaman.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk még ma és többet tudhat meg a napelemekről, valamint rendelhet is tőlünk néhány kattintással. A feltörekvő, harmadik generációs napelemes technológiák fejlett vékonyréteg-cellákat használnak. Viszonylag nagy hatásfokú átalakítást eredményeznek alacsony költség mellett, összehasonlítva más napenergia technológiákkal. A napelemek teljesítmény a napszaktól, a napsugárzás mértékétől, a modulok irányától és dőlésétől, a felhőtakarótól, az árnyékolástól, a töltöttség állapotától, a hőmérséklettől, a földrajzi elhelyezkedéstől és az év napjától függően változik. A feszültség és az áram ingadozásait multiméterrel vagy adatgyűjtővel lehet naplózni.

Az optimális teljesítmény érdekében a napelemet hasonló modulokból kell készíteni, ugyanabban az irányban, merőlegesen a közvetlen napfényre. A nap útja szélességenként és évszakonként változik, napóra vagy napdiagram segítségével tanulmányozható, és napkövetővel követhető, hogy hogy áll éppen a teljesítmény. A napelemek feszültség- vagy áramkülönbségei befolyásolhatják a panel teljes teljesítményét. A bypass diódákat a törött vagy árnyékolt panelek megkerülésére használják a kimenet optimalizálása érdekében. Amennyiben többet tudna meg ezekről a rendszerekről és szeretne rendelni egy napelemes rendszert, keresse fel bátran a klimaman.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?