Nyári gumi kedvezmény

Egy gumi abroncs vásárlás esetén első sorban mindig az a legfontosabb, hogy tájékozódjunk a márkák minőségéről és az árairól. Továbbá mindig érdemes külön felnire szerelni a téli és a nyári gumikat.

Nyári gumi vásárlás kedvezményes áron, a honlapunkon keresztül. Látogasson el hozzánk az alkatreszek.hu oldalára, ahol széles kínálattal várjuk a kedves vásárlóinkat. A gumiabroncsok minősége és azok állapota, nagyon nagy szerepet játszik a biztonságunkban. Hiszen egyáltalán nem ritka a közúti balesetek között, az amely a rossz gumi abroncs miatt következett be. Mindig figyeljünk az ár érték arányra. Ám mi most nem azt mondjuk, hogy az olcsó nem jó, csak hogy mindig tájékozódjunk  a kiválasztott márka minőségéről. A gumiabroncsok vásárlásánál még van egy fontos tényező, ez pedig a koruk, melyet legkönnyebben a rajtuk található kód alapján ellenőrizhetünk el. Ez pedig a DOT kód.  Manapság egyre inkább a gyártók is arra törekszenek, hogy minél jobb termékeket dobjanak a piacra, ám ennek ellenére a gumiabroncsokat időközönként cserélni kell.

Többek között azért mert elkopnak és balesetveszélyessé válnak. A kínálatunkban minden autómárkára kínálunk megfelelő méretű gumiabroncsot, melyek között több árkategóriát is talál. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket az 0-24 órás online boltunkban, illetve a szegedi székhelyünkön, ahol gyors munkavégzéssel vállaljuk az abroncsok cseréjét. További elérhetőségeink a +36 62 468 444-es telefonszámon, illetve az info@kovacsauto.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen magas szakértelmű munkavégzést és kedvező árakat kínálunk minden kedves érdeklődő számára! Használja ki a különleges kedvezményeinket, melyeket a weboldalunkon követhet számon.

Vélemény, hozzászólás?