Önterülő aljzatkiegyenlítés kedvező áron

Önterülő vegyület keverésekor ellenőrizni kell a por és a víz keverési arányát. Kerülje a felesleges víz hozzáadását, mivel ez nagymértékben befolyásolja a felület kikészítését, kikeményedését és száradási idejét.

Önterülő aljzatkiegyenlítés várja kedvező áron az epo-trend.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és mindent megtudhat arról, hogy hogyan kell használni az önterülő aljzatot. Mindig tiszta hideg vizet használjon, mivel a meleg víz nagyban befolyásolja a termék munkaidejét. Öntse az ajánlott mennyiségű vizet egy tiszta vödörbe (minimum 20 liter), és fokozatosan adja hozzá a kiegyenlítő port, miközben folyamatosan keveri egy elektromos fúróval és egy keverőegységgel. Amikor az összes por hozzá van adva, keverje további 2 percig, miközben csomómentes állagot ér el. Miután összekeverték, a terméket a padlóra öntve és egy acél simító sima szélével el lehet teríteni. Tervezze meg, hogy a legtávolabbi pontnál kezdje vissza a belépési pont felé, hogy elkerülje a nedves terméken való átsétálást. Nagy területeken vagy mély területeken előnyös lehet a területeket szakaszokra lécezni.

Az újonnan fektetett esztrichre tüskés hengerrel kell elegyengetni a befogott légbuborékok felszabadítását, megakadályozva azok megkötését a felszínen. Ha nem használnak tüskés hengert, akkor a levegőn buborékok képződnek a felületen, és tönkreteszik a sima szintező felületét, emellett repedést okozhat a vonal mentén. Keményedés közben győződjön meg arról, hogy ahol lehetséges, teremtsen megfelelő helyiségi körülményeket (azaz 20 ° C-os hőmérsékletet, maximum 75% -os légnedvességet és jó szellőzést). További részletekért nem kell mást tennie, mint az epo-trend.hu weboldalra kattintani. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdezni szeretne az aljzatokról.

Vélemény, hozzászólás?