Opel alkatrészek raktárkészletből!

Világunk változik. Bárhová nézünk, olyan új technológiákkal és csúcsminőségű találmányokkal találkozunk, amelyek képesek örökre megváltoztatni az életünket. Ilyenek az Opel autók is.

Prémium kategóriás Opel alkatrészek kaphatóak kedvezményes áron az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma hiszen weboldalunkon minden évjárathoz és típushoz talál majd minőségi Opel alkatrészeket. Az Opel azt szeretné, ha mindenki kihasználná a legújabb technológiai változásokat. Ezért mindig ügyelünk arra, hogy az újítások minél több ember számára elérhetőek legyenek – ne csak kevesek számára. Termékeinkben és szolgáltatásainkban mindig a legújabb technológiákat valósítottuk meg a nagyközönség számára. Csak akkor van lehetőségünk világunk javítására, ha mindenki számára elérhető egy innováció. Az Opel Európa egyik legnagyobb autógyártója. Adam Opel alapította 1862-ben a németországi Rüsselsheimben. Az Opel és a brit Vauxhall testvérmárka évente több mint egymillió járművet ad el. 2014-ben az Európai Unió harmadik legnagyobb személygépkocsi-márkája lett. Az Opel történetének legnagyobb offenzíváját fejleszti, és 2018-ig 27 új járművet és 17 új motort mutat be.

A rüsselsheimi székhellyel rendelkező vállalat hat gyárral, valamint négy fejlesztő és tesztelő központtal rendelkezik hat európai országban. Az Opel körülbelül 34.500 alkalmazottal rendelkezik Európában, ebből több mint 16.500 Németországban. Az Opel és a Vauxhall több mint 50 országban van jelen. 2014-ben az Opel/Vauxhall 1,095 millió autót és könnyű haszongépjárművet adott el világszerte. Az Opel alkatrészek széles kínálatban megtalálhatóak az alkatreszek.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk, ha önnek is Opel autója van és szeretne Opel alkatrészek után nézni. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtalálhatja.

Vélemény, hozzászólás?