Óriási LED panel kínálat

Nem minden LED panel lámpa szerelhető fel egyformán. Általában a három legelterjedtebb beépítési mód a következő: függesztett, felületre szerelt és süllyesztett LED panelek. A felfüggesztett LED panelek vezetékek, rudak vagy kábelek segítségével lógnak a tartótest alatt.

LED panel kínálat elérhető az egloshop.hu weboldalon, tehát kattintson ide és megtekintheti a teljes LED panel készletet az árakkal együtt. A felületre szerelt LED-paneleket általában a legkönnyebb felszerelni, mivel csavarokkal és kapcsokkal könnyen rögzíthetők a mennyezethez. A süllyesztett LED panelek a mennyezetbe süllyesztve kerülnek felszerelésre. Bizonyos előkészítést és a mennyezet beállítását igénylik, és általában úgy tervezték őket, hogy illeszkedjenek a hagyományos mennyezeti panelrendszerekhez. A watt a fényforrás energiafogyasztásának mértéke. A lumen a fényforrásról visszavert fény teljes mennyiségének mértéke. A tér típusától függően különböző ajánlott megvilágítási arányok léteznek. A wattonkénti lumen mértéke kulcsfontosságú meghatározás a fény által az egyes elfogyasztott energiaegységekből előállított lumen mennyiségére vonatkozóan, és így megmutatja, mennyire energiahatékony egy LED panellámpa. Mivel a LED-lámpák több fényt bocsátanak ki kevesebb energiával, ezért több lumen fényt bocsátanak ki wattonként.

A LED-lámpák növelik a hatékonyságot és nagyobb teljesítményt biztosítanak kisebb energiafogyasztás mellett, ami több fényt jelent kevesebb világítópanelhez. Ez különösen hatékony nagy terek, például egyetemek, hosszú folyosók és nagy kereskedelmi projektek világítópanel-rendszereinek megcélzásakor. A helymegtakarítás mértéke jelentős megtakarítást jelent. A LED színhőmérséklete bármilyen térben jelentős hatást gyakorolhat, megváltoztathatja a hangulatot és az általános érzést, és nagymértékben függ a vásárlói igényektől és a térfunkciótól. További információkért megéri benézni az egloshop.hu-ra.