Kreatív játékok óriási válaszéta várja online!

Sok szülő ösztönösen tudja, miért fontos a játék a gyerekek számára, de számos előnye ellenére ritkán társítjuk a játékot a tanuláshoz. A legtöbb ember számára a tanulás egy bizonyos új készség elsajátítását jelenti, mint például az ábécék memorizálása, számolás, írás stb. Gyakran úgy gondolják, hogy a játék csak szórakozásból áll, és nem jár tényleges tanulással.

Kreatív játékok elérhetőek a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk még ma és megtalálhatja a teljes játék készletet az árakkal együtt. A tanulmányok szerint a játék kreatív tanulás. A gyerekek játszva tanulnak. A játék jelentőségét kora gyermekkorban nem lehet alábecsülni, mert a kreatív játék elengedhetetlen a gyermek növekedéséhez. A játék sokféleképpen elősegítheti a gyermek agyfejlődését, beleértve a döntő élettapasztalatokat, amelyek megalapozzák az agy növekedését. A csecsemők agya túl sok agysejt-kapcsolattal (szinapszisokkal) van felszerelve. A szinapszis-túltermelés lehetővé teszi, hogy a korai évekből származó információk megalapozzák az agyat. A kreatív játékkal gazdagított környezet tökéletes élettapasztalatot biztosít ennek az alapnak a felépítéséhez. Ha ezek a tapasztalatok hiányoznak, a kapcsolódó szinapszisok elvesznek. Idegtudósok felfedezték, hogy a kreatív játék megváltoztathatja az agy kémiáját és fiziológiáját.

A korai játékot a későbbi életszakasz magasabb intelligenciájával is összefüggésbe hozták. A játék talán legnyilvánvalóbb előnye, hogy növeli a gyermek kreativitását. A kreativitás szorosan kötődik a divergens gondolkodáshoz, amely számos lehetséges megoldást feltár, és jellemzően kreatív ötleteket generál. Számos tanulmány kimutatta, hogy a játék erősen összefügg az eltérő gondolkodással. Amennyiben többet tudna meg és játékot rendelne itt a helye a jatek-webaruhaz.hu weboldalon.