Panman-fa – Skandináv fatelep Debrecen

Panmanfa  skandináv fatelep – Debrecen hatalmas fűrészáru és építőanyag kereskedéssel rendelkezik, telephelye a H – 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.  (Böszörményi út és Fülehalmi út sarok) szám alatt található.

A Panmanfa  skandináv fatelep Debrecen igen széles fűrészáru és építőanyag választékkal rendelkezik,  jelenleg pedig az ország több pontján működtet telephelyeket ahol megtalálja az alapvető fűrészáru mellett a prémium minőségű faanyagokat is. Ezek közé tartoznak a különböző méretekben kapható lambériák és hajópadlók, teraszburkolatok (vörösfenyő mikrobordázott, telített eljárással kezelt fa teraszburkolatok és a legnépszerűbb thermowood teraszburkolatok), valamint széles méretválasztékban és akár egyedi méretben is kaphatóak rétegragasztott BSH gerendák, és saját gyártású rétegragasztott gerendák, és faházelemek (lambériák, rönkprofilú lambériák, vízvetős lambériák) szaunalécek.  Építőanyagaink között megtalálható minden ami szükséges (hőszigetelők, gipszkarton, OSB, ereszcsatorna rendszer, tetőcserép, zsindelytető, polikarbonát).

Igény esetén kivitelezést vállalunk melyről kérhet árajánlatot. Szakember gárdánk maximális minőségben elvégzi a feladatot! Tekintse meg kiemelt referenciáinkat a www.panmanfa.hu oldalon, melyben csarnokok, fedett piacok, uszodák és lakossági épületek találhatóak.  A Panmanfa  skandináv fatelep – Debrecen debreceni telephelye mellett még az ország több pontján rendelkezik telephellyel, dolgozóival és alvállalkozóival mindig a minőséget tartja szem előtt, ezért is lett móttonk  a következő: Panman-fa, érték melyhez értünk! Termékeinket saját, fenttartható erdőgazdálkodásunkból termeljük, hogy az általunk hosszú évekig gondozott faanyagok a lehető legjobb módon és legjobb minőségben kerüljenek a faipari piacra. Tegye a legjobbra a voksát! Panmanfa  skandináv fatelep – Debrecen

Vélemény, hozzászólás?