Pénzszámláló gép extra funkciókkal

A pénzszámláló gép számos vállalkozás és vállalkozó számára hasznos lehet. Azokon a helyeken, ahol nagy mennyiségű készpénzt bonyolítanak, mindenképp érdemes gondoskodni a gyors és precíz készpénz számlálásról, melynek legegyszerűbb módja kétségkívül a pénzszámláló gép alkalmazása.

Pénzszámláló gép használata nagy mértékben elősegítheti a pénz összegzését, melyre jellemzően délután vagy este kerül sor, amikor a dolgozók már fáradtak. Egy pénzszámláló gép beszerzése rendkívül jó befektetésnek számít. Ma már többféle típusból lehet válogatni, így eldöntheti, hogy mely típusok és mely árfekvés felel meg a leginkább elvárásainak. Ha bizonytalan, melyik modell lenne a legideálisabb választás, akkor érdemes a méltán nagy népszerűségnek örvendő EuroCash EC-2100 pénzszámláló gépet vásárolni. A gép precízen és gyorsan megszámlálja a behelyezett bankjegyeket. A pénzszámlálás mellett a bankjegyek valódiságát is ellenőrzi, még pedig mágneses és UV vizsgálati módszerekkel. Dollárt, eurót és forintot egyaránt képes ellenőrizni és számlálni.

A forint bankjegyek kapcsán viszont érdemes tudni, hogy nem tartalmaznak mágneses biztonsági elemeket, ezért, ha a mágneses vizsgálati funkció be van kapcsolva, akkor a gép folyamatosan leáll és jelez. Ennek elkerülése érdekében célszerű kikapcsolni a mágneses funkciót, amíg forint bankjegyeket számol. A pénzszámláló gép beállítható, hogy az előre megadott darabszámnál megálljon. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló ügyfél és kezelői kijelzővel egyaránt el van látva, ezért kétoldalról követni lehet a készpénz számlálás folyamatát. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a pénzszámláló gépek kapcsán vagy szeretné megrendelni az EuroCash EC-2100 bankjegyszámlálót, akkor látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!