Pliszé szúnyogháló, ha kevés hely áll rendelkezésre

A pliszé szúnyoghálók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, melynek elsősorban az az oka, hogy kis helyen is könnyedén elférnek. Nem túlzunk, hiszen a legkisebb helyigényű pliszé szúnyogháló a PET-RO Nyílászárónál 17 milliméteres mélységben is elérhető!

A PET-RO Nyílászárónál kapható pliszé szúnyoghálóról itt tudhat meg bővebb információkat! A rovaroknak és bogaraknak a lakáson kívül a helye, azonban ehhez tenni is kell. A komfortos otthonba nem tartoznak bele a különféle zümmögő, zavarkeltő élőlények. A többség jól ismeri a legyeket és szúnyogokat, melyek önmagukban véve is nagyon idegesítők. Viszont egyre többen ismerik meg a poloskákat, vagy közismertebb nevükön a büdös bogarakat. Annak érdekében, hogy jól érezze magát, gondoskodni kell róla, hogy ezek az élőlények ne juthassanak be a lakásba, miközben gond nélkül tud szellőztetni. Erre a legjobb megoldás a szúnyogháló. Viszont a felszerelésnél sokan azzal szembesülnek, hogy nem áll rendelkezésre elegendő hely. Az ilyen problémákra nyújthat megoldást a mini pliszé szúnyogháló, mely kis méretének köszönhetően szinte bárhová beilleszthető.

Az érdeklődők gyakran kíváncsiak, hogy miben más a mini pliszé szúnyogháló, mint a rolós, fix keretes vagy a toló verzió. A pliszé harmonikaszerű nyitódással működik, aminek nagy előnye, hogy olyan kis helyekre is tökéletesen befér, ahol más egyéb technológia szóba sem jöhet. A legkisebb a 17 milliméteres mélységű mini pliszé szúnyogháló, mely méretének köszönhetően szinte bárhová beszerelhető. Sőt, küszöb nélküli verzióban is meg lehet vásárolni. A mini-pliszé elsősorban emelő-toló ajtókhoz ajánlott. A PET-RO Nyílászáró egyszárnyú kivitelezés 145 centiméterig garanciával kapható. Bővebb információkért látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?