Ragasztott gerenda felhasználási területei

Gulyásfa Kft. Magyarországon azon cégek közé tartozik, amely folyamatos fejlődés mellett a ragasztott technológia fejlesztését is szem előtt tartva kutatja a legjobb fa ragasztó anyagokat és folyamatosan figyelemmel kíséri a legújabb megoldásokat, amik tovább erősítik a ragasztott gerenda teherbírását és időállóságát.

Ragasztott gerenda azt jelenti, hogy több kisebb első osztályú gerendából ragasztják össze a végleges méretet. Ez a méret valójában korlátlan, mert a ragasztási technológia engedi a nagyon nagy fesztávok, ívek áthidalását is. Cégünk a ragasztott gerenda gyártásában Magyarországon piacvezető. Az ország bármely pontjáról is van szó, a Gulyásfa Kft. gazdaságos szállítási árakkal és kedvező gyártási árral tud piacvezető maradni. Ragasztott gerenda felhasználási területei számtalan. Többek között olyan különleges fagerendás épületeknél alkalmazhatóak, amelyek nagy fesztávú áthidalást igényelnek, mint például fa gerendás családi háza, pajták, templomok tetőszerkezete, látszó gerendák. Nagy előnye, hogy gyönyörűen kezelhető, nem görbül és nem vetemedik a technológiának köszönhetően. Ragasztott fa gerenda az építészetnek egy olyan új hullámát indította el, amely segítségével az egybenyitott terek nagyobb áthidalásával biztonságos és modern megjelenést biztosít az épületnek és használóiknak.

Látogasson el ragasztott gerenda weboldalunkra és olvassa el pontosan a ragasztott technológia pontos paramétereit és hogy milyen területeken alkalmazható. Folyamatos tudásbázis építünk ki a weboldalunkon, hogy a lehető legjobban tudjuk az érdeklődőket informálni erről a különlegesen új és megbízható ragasztott technológiáról. Kérjen egyedi ajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy hívjon telefonon és mi mindenről részletes tájékoztatást adunk. Ne feledje, a legjobb ragasztott gerendát a Gulyásfa Kft. állítja elő az ország területén. Vásárlója meg közvetlen a gyártótól ragasztott gerendáját!

Vélemény, hozzászólás?