Senior JAVA fejlesztő kerestetik!

Munkát keres, de még nem talált rá az ideális lehetőségre? Szeretné kamatoztatni tudását, és olyan munkahelyen dolgozni, ahol a szakmai hozzáértés legalább olyan fontos, mint a kreativitás és csapatmunka? Itt a kihagyhatatlan lehetőség!

Senior JAVA fejlesztő kerestetik Szegedre, aki minimum három év tapasztalatot szerzett már a fejlesztés területén. A JAVA, SQL haladó szintű ismerete mellett hasznos, ha rendszertervezésben is szerzett már tapasztalatok, valamint a NetBeans, vagy Exlipse sem hangzik ismeretlenül. Az angol nyelvtudás és a jó kommunikációs képesség szintén nélkülözhetetlenek a munkakör ellátásához, és fontos, hogy minőségre törekedjen a leendő alkalmazott munkáját illetően. Ha szeretne előnyhöz jutni a felvétellel kapcsolatban, akkor érdemes tudnia, hogy a Postgre SQL, a JPA tapasztalat mindenképpen pozitívumnak számítanak, de hasznos, ha esetleg szerzett már jártasságot a ZK keretrendszert illetően is. Cégünk munkavállalói státuszt kínál, s mellé olyan új, innovatív fejlesztési projektekben való részvételi lehetőséget, amely előmozdíthatja a szakmai karriert.

A munkavégzés helye Szeged, ezért mindenképpen olyan szakembereket várunk a feladatra, akik számára nem jelent problémát ez. Versenyképes fizetést és egyéb juttatásokat kínálunk, a cégünknél szerzett tapasztalat pedig aktívan hozzájárulhat a későbbiekben ahhoz, hogy karrierje a kívánt irányba mozduljon. Ha még nem talált a területen munkát, és piacvezető cégnél szeretne a továbbiakban tevékenykedni, ne hagyja ki állásajánlatunkat! Fényképes önéletrajzát küldje a job@ikron.hu e-mail címre, érdemes egy próbát tennie, hiszen könnyen lehet, hogy éppen Ön az, aki az általunk kínált munkakör betöltésére a legideálisabb! Tegyen egy próbát, várjuk jelentkezését!

Vélemény, hozzászólás?