Sofőrszolgálat – A biztonságos hazaérkezésért egy éjszakába nyúló este után is

Az életben gyakran adódik olyan alkalom, amikor szívesen koccintanának azok is, akik autóval voltak kénytelenek eljutni egy rendezvényre. Ebben az esetben mérlegelniük kell, hogy vagy kihagyják az ünneplést, vagy ott hagyják a kocsit a helyszínen és keresnek más alternatívát a hazajutásra.

Sofőrszolgálat igénybevételével nincs szükség mérlegelésre! A nemzetisofor.hu oldalon tapasztalt, megbízható és munkájukra igényes sofőrökkel lehet felvenni a kapcsolatot, akik készséggel segítenek az utasaik és autójuk hazaérkeztetésében. A sofőrszolgálat lehetőségei azonban itt még nem merülnek ki. Igény esetén különböző rendezvényekre, esküvőkre is kitelepülnek saját autókkal a sofőrök, hogy minden vendéget az általuk meghatározott időpontban, a kért helyszínre szállítsanak. Ezzel a szolgáltatással elkerülhető, hogy bárki fáradtan vagy esetleg italozás után kerüljön volán mögé, ráadásul rendkívül kényelmes.

A sofőrszolgálat arra is lehetőséget kínál, hogy az ügyfelek sofőrt fogadjanak fel, így egy fontos napon, a vezetésre fordított energiát sokkal hasznosabbra fordíthatják, míg elérik az úti célt. A szolgáltatás történhet belföldön és külföldön, továbbá alkalmanként vagy akár rendszeresen. A sofőrszolgálat rendelése nem csupán telefonon, hanem online is megvalósulhat, mindössze néhány fontos adat kitöltése szükséges hozzá. A sofőrszolgálat árait kilométerben határozzák meg, melyek az ünnepnapi, illetve szilveszteri felárakkal, továbbá a vidéki tarifákkal együtt megtalálhatók a nemzetisofor.hu weboldalon. Árajánlat kérésével vagy részletes információkkal kapcsolatban keressék őket emailben vagy a diszpécserszolgálatukon keresztül! Utazzon bárhová biztonságosan és kényelmesen, profi sofőr mellett!