Süngomba kivonat online

A süngomba egyfajta gyógygomba. A süngomba, amelyet régóta használnak a hagyományos kínai orvoslásban, széles körben elérhető kiegészítő formában. A tudományos kutatások azt mutatják, hogy a süngomba számos egészséget elősegítő anyagot tartalmaz, beleértve az antioxidánsokat és a béta-glükánt.

Süngomba kivonat megtekinthető és megrendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalon méghozzá pénztárcakímélő áron ezért megéri ide látogatni. Enyhe kognitív károsodásban szenvedő idősebb felnőttek körében végzett tanulmány megállapította, hogy napi 3 gramm sörgomba fogyasztása négy hónapon keresztül jelentősen javította a mentális működést. A süngomba azon képessége, hogy elősegítse az idegek növekedését és megvédje az agyat az Alzheimer-kórral kapcsolatos károsodásoktól, megmagyarázhatja annak jótékony hatásait az agy egészségére. A süngombát sok ázsiai országban gyakran fogyasztják gyógyászati ​​és kulináris célokra.

Az süngomba széles körben vásárolható online, és ezeket a kivonatokat nemcsak nálunk, hanem számos természetes élelmiszer-áruházban és étrend-kiegészítőkre szakosodott üzletekben is értékesítik. A Hericium erinaceust, vagy köznevén süngombát szájon át szedik az emlékezet és a gondolkodási képességek hanyatlása miatt, amely meghaladja az életkoruk normális értékét, az Alzheimer-kórt és a demenciát, a depressziót, a szorongást, a Parkinson-kórt, a sclerosis multiplexet is megakadályozhatja a süngomba, valamint az általános mentális funkciók és memória javítására is alkalmas lehet a készítmény. Szájon át a gyomorgyulladás, gyomorfekély, H. pylori fertőzés, cukorbetegség, rák, magas koleszterinszint és fogyás esetén is alkalmazzák. Rendelésért és a kínálat megtekintéséért keresse fel a gyogyvarazs.hu weboldalt.

Vélemény, hozzászólás?