Szakmai továbbképzések a Városfejlesztés Zrt.-vel

A városfejlesztés, városrészek kialakítása és felújítása, nem egyszerű munka. Hosszú folyamatoknak kell lezajlaniuk a jó végeredmény eléréséért. Precíz tervekre, számításokra van szükség, a munka menetének lépésről lépésre való kialakítása kulcsfontosságú. A városok és települések vezetőségének, önkormányzatának szüksége van egy olyan profi emberekből álló csapatra, mely minden útmutatást irányítást biztosít és segít elsajátítani azokat a technikákat, amelyek egy település fejlesztéséhez szükségesek.

Szakmai továbbképzések a Városfejlesztés Zrt. megszervezésével, mely 1977 óta szervez különböző tevékenységeket, előadásokat tart, politikusok, döntéshozók és a döntések előkészítésében közreműködő, illetve a fejlesztések végrehajtását előkészítő és irányító szakemberek számára. Ezeken a képzéseken a hazai külföldi módszerek, stratégiák és technikák továbbítására kerül sor. A továbbképzések alapjául a cég korábbi városfejlesztésben kibontakozott komoly tevékenységei állnak. Nem csak polgármestereknek, önkormányzati képviselőknek, polgármesteri hivatali szakembereknek nyújtott tanfolyamok léteznek, hanem a hazai felsőoktatás intézményeivel közösen létrehozott konferenciák is elterjedtek. A Városfejlesztés Zrt 5 nemzetközi továbbképzést szervezett meg, melyben együttműködő partnerek voltak a párizsi Politikatudományi Intézet, a Sciences Po, a Nantes-i Egyetem.

A továbbképzések olyan témákra épülnek, mint az operatív városfejlesztés bevált módszertana és eszköztára, az operatív városfejlesztés szerepe az építészeti örökség integrált védelmében. Ha szeretne többet megtudni, a szakmai képzésekről, tekintse meg a varosfejlesztes.hu weboldalt!

Vélemény, hozzászólás?