Székhely szolgáltatás Budapest

Minden hétköznap a székhelyen bátran használhatja az infrastruktúrát és így cége megkaphatja a legalapvetőbb és legfontosabb tárgyi feltételeket. Az iroda telefonszámát megadhatja akár  partnereinek is, de üzleti adatait minden esetben titokban tartjuk. Csapatunk a KOCKERD-kérdőív kitöltését is szívesen vállalja, méghozzá ingyenesen.

Székhelyszolgáltatás Budapest vonzáskörzetében elérhető igen alacsony áron, ezért keressen fel minket a topcegalapitas.hu weboldalra és itt mindent megtudhat szolgáltatásainkról és az árakat is megtekintheti. Ha cége esetleg kap egy KOCKERD-kérdőívet akkor vállaljuk, hogy elektronikusan továbbítjuk önnek azt, és azonnal archiváljuk is, vagyis ön akár az utcán is megismerheti a levél tartalmát. Az átvétel napján értesítjük önt a kézbesítésről és postázzuk is azt a kívánt címre. A KOCKERD kérdőív nem elhanyagolandó, mert ha nem veszi át vagy nem küldi vissza a NAV-nak a kérdőívet, akkor a cége adószámát törölhetik, azt pedig nem fogja majd tudni visszaállítani. A székhelyszolgáltatást olyan cégvezetőknek ajánljuk akik nem szeretnének kisebb vállalkozásuk számára drága helyiséget bérelni, akik nem szeretnének emiatt még egy embert fizetni, valamint azoknak akik kevés időt szeretnének az irodai adminisztrációra szánni.

Amennyiben kérdések merülnek fel a székhelyszolgáltatásról, az árakról, vagy éppen a  cégalapításról érdeklődne, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 235 0566 telefonszámot tárcsázva, és kollégáink itt azonnal választ adnak minden feltett kérdésre. Ha még ennél is információt szeretne olvasni a székhelyszolgáltatásról, annak jelentőségéről és az árakról, akkor nincs más dolga, mint  fellátogatni weboldalunkat a topcegalapitas.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat majd a könyvelésről és a cégmódosításról is.

Vélemény, hozzászólás?