Festés kezdőknek

Fess velünk és biztosan nem fogod megbánni! Nálunk a világ leghíresebb festményeit lesz lehetősége elkészíteni egy instruktor utasításai alapján aki előbb elmondja a festmény hátterét aztán el is kezdődhet a 3 órás munka. Bővebben a festésről az alkotasutca.hu weboldalon olvashat majd.

Festés kezdőknek elérhető az alkotasutca.hu weboldalon ezért itt a helye nálunk ha ön is szeret festeni, hiszen a világ leghíresebb képeit készítheti majd el méghozzá igen alacsony áron, és eszközöket sem kell magával hoznia, hiszen tőlünk kap kötényt, vászont, festéket és útmutatást is, önnek csak kényelmes ruhában kell a helyszínre érkeznie. A festés könnyebb, mint gondolná! A művész ott lakik mindenkiben, és mi segíthetünk a felszínre hozni azt. Az élményfestés nagyszerű lehetőség arra, hogy festőként kipróbálhassa magát, és a munkamenet végén kedvenc kézzel készített egyedi képével térjen haza. Az élményfestés nem igényel művészi előképzést, így az sem probléma ha általános iskolában fogott utoljára ecsetet. Lehet, hogy az első, üres, fehér vászon ijesztő lesz, de a szuper ösztönök segítenek az első igazi művészi festménye elkészítésében.

Fess velünk!

Az élményfestésről bővebben az alkotasutca.hu weboldalon olvashat ahol megtekintheti majd az összes elkészíthető festményt is, valamint megtalálhatja árainkat. Hozza el hozzánk kollégáit vagy barátait hiszen az élményfestés csapatépítésnek is tökéletes lesz. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk az élményfestésről, a helyszínekről vagy az árakról, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@alkotasutca.hu e-mail címre írva és itt minden kérdésre azonnali választ adnak majd kollégáink. Válassza az élményfestést hiszen felejthetetlen élményekben lesz majd része.

Vélemény, hozzászólás?