Szilikon szalagok kedvező áron webáruházból

A szilikon szalag speciális, teljesen kikeményedett szilikongumi keverékből készül, amely percek alatt magához olvad, és állandó kötést hoz létre. Akár olvadó szalagnak, önolvadó, önvulkanizáló, önösszeolvadó szalagnak vagy egyszerűen szilikon szalagnak nevezzük, ez a termék elképesztően hasznos. Ez a szalag ideális elektromos szigeteléshez, nedvesség elleni védelemhez és magas/alacsony hőmérsékletű alkalmazásokhoz.

Szilikon szalagok kedvező áron várnak mindenkit a szilikon-webaruhaz.hu weboldalon, tehát nem árthat felkeresni minket ha önnek is szilikon szalagra lenne szüksége. Mivel nincs ragasztó, a szalag eltávolításakor nem lesz maradék, így ez a tökéletes alternatíva számos olyan alkalmazáshoz, ahol elektromos ragasztószalagot, szigetelőszalagot és hőre zsugorodó szalagot használnak. Az eredetileg amerikai katonai alkalmazásokhoz kifejlesztett szalagot a legszélsőségesebb körülmények között és környezetben tesztelték és bizonyították. Ez a legsokoldalúbb és legkönnyebben használható quik-fix sürgősségi mentési javítószalag. A szilikon szalag ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek, nyomásnak, feszültségnek, nedvességnek, korróziónak és szennyeződéseknek. A szilikon szalag tömíti és megjavítja a vízvezetékeket, szellőzőket, csatornákat és tömlőket. Még a jármű szivárgó hűtőtömlőjét is lefojthatja! A szilikon szalag kiválóan alkalmas sportfogantyúkhoz és szerszámfogantyúkhoz, kábelkötegekhez, csónak- és lakóautó-csatlakozókhoz és még sok máshoz.

A szilikon szalagok erőssége a vastagságból és a speciális szilikon formula fejlett tapadási tulajdonságaiból adódik. A szilikon anyaga/vastagsága körülbelül 15%-kal nagyobb, mint a rivális márkáké, így ez a legmegbízhatóbb elérhető termék! Amennyiben több információt szeretne megtudni és rendelni kíván, nézzen be a szilikon-webaruhaz.hu webáruházba és itt mindent megtalál.