Szőnyegjóáron: Szürke Shaggy Szőnyeg

A szürke és a shaggy találkozása! Szürke shaggy szőnyeg, ami mindenhol stílust teremt! Megtaláltad már a tökéletes szőnyeget? Azt gondolom, hogy egy jó minőségű, vastag, szürke shaggy szőnyeg mindenkinél nagy dobás lehet. Lakásunk tereiben mindenhol elképzelhető egy szép szőnyeg, igaz?

A folyosótól kezdve a fürdőszobáig, de még a spájzban is használatba vehetünk egy vékony, mosható szőnyeget. Viszont most nem a vékony szőnyegről szeretnék pár szót ejteni, hanem a vastag, puha shaggy szőnyegről, annak is a szürke színű változatáról. Mert egy szürke shaggy szőnyeg mindenhová beilleszthető.

Ha körbenézel a lakásodban, biztosan van egy szín, ami uralkodó, ami meghatározza az összképet és az alaphangulatot. Szőnyeget választhatunk ehhez az uralkodó színhez illően, vagy épp ellenkezőjére fordíthatjuk. Például tegyük fel, hogy minden olyan tarka és a keszekuszaság van a színekkel. A függöny fehér, az ágytakaró zöld, az ágynemű piros, a bútor barna, a laminált padló szürke. Ekkor egy szürke shaggy szőnyeg főnyeremény lehet, ha szőnyeget szeretnél vásárolni. Miért választanál egy színes szőnyeget, amikor már így is rengeteg szín van otthon. Ekkor egy szürke shaggy szőnyeg szépen harmóniába hozza a dolgokat és sokkal megnyugtatóbb lesz a hatás. A szürke shaggy szőnyeg lehet egyszínű és lehet benne valamilyen más színű minta is. Például egy kis fekete, vagy egy kis fehér. Ha a bútoraidban megtalálható a három szín közül valamelyik, akkor kifejezetten ideális a több színű shaggy szőnyeg.

Szürke shaggy szőnyeg
Szürke shaggy szőnyeg

Emeld új szintre a nappalit! Használj egy nagyméretű szürke shaggy szőnyeget a nappaliban. Hívj büszkén vendégeket az otthonos, barátságos lakásodba. A nappaliba tökéletes választás a shaggy típusú szőnyeg. Ezt mindenki garantáltan imádja és a takarításától sem kell megijedni. Porszívózd át hetente és újként fog tündökölni több év után is. Akár egyetlen szőnyeggel is meghatározóvá tehető az alaphangulat. Egy gyönyörű bőr kanapé és egy hatalmas, hosszú szálú, pihe-puha és vastag shaggy szőnyeg a nappaliban és ez lesz a legkedvesebb helyiséged a lakásban.

Milyen legyen a szőnyeg formája? Ez attól függ, hogy milyen a helyiség. Ha például hosszúkás a szoba, akkor a szőnyeg is úgy ideális, ha téglalap alakú. A négyzet alakú szobába választhatunk kör alakú szőnyeget is, ami eléggé egyedi, nem sok helyen látunk ilyet. Nekem nagy kedvencem a kör alakú shaggy szőnyeg. Egy szép shaggy szőnyeg mindig feldob minden helyiséget. Szerény személyem szerint bátran ajánlom mindenkinek a kör alakú típust.

Valósítsd meg álmaid és legyen otthonod olyan, amilyenre mindig is vágytál!

Vélemény, hozzászólás?