Tapasztalt csontkovács Győrben

Életkortól függetlenül bárkinek szüksége lehet csontkovácsra, hisz a helytelen testtartás ma már a legtöbb emberre jellemző. A csontkovácsolás fájdalommentes kezelés.

Csontkovács Győr – A fájdalom nem csak akkor jelentkezik, ha az illető hosszú ideig aszimmetrikus testtartást vett fel, de egy hirtelen mozdulat is elég ahhoz, hogy belénk nyilalljon. A csontkovácsolás egy ősi kezelési mód, melynek célja nem csak az, hogy helyre tegye az elmozdult ízületeket, de az is, hogy a mentális, valamint szellemi egyensúlyt megtalálja. A győri Zen Masszázs Stúdióban egy nem mindennapi, úgy nevezett Sasvári Komplex Method kezelés által szabadulnak meg a fájdalomtól a betegek, akiknek a leggyakoribb panaszainak a gerincferdülés, fülzúgás, szédülés, porckorong problémák, lumbágó, ideg becsípődés és különféle gerinc problémák számítanak. A kezelést minden esetben teljeskörű állapotfelmérés előzi meg. A kezelés tarthat 50 és 80 percig is a vendég kérésétől függően.

A kezelés végeztével helyre áll a test szimmetriája és akár egy alkalom után megszüntethető a fájdalom. A kellemes, megnyugtató környezetben először sportmasszázzsal kezdődik a kezelés. Ugyan léteznek olyan szakmai körök, ahol a masszázs nem képezi részét a kezelésnek, azonban itt igen, mivel a kezelés így lesz igazán professzionális. A masszázs során ellazítják a megfáradt, merev izmokat. A beszűkült ízület mozgástartományát passzív ízületi kimozgatással folytatják. Ha az izomzat kellőképp ellazult és javult az ízület rugalmassága, akkor speciális technikával megkezdődik az elmozdult ízületek helyretétele. A fájdalom megszüntethető, nem kell vele együtt élnie. Ha több információra és elérhetőségre van szüksége látogasson el a zenmasszazsgyor.eu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?