Teljes mértékben természetes arcmaszk

Az arcmaszk nem csak szebbé varázsolja a bőrt, hanem egyben extra törődést is nyújt. Kiváló alternatíva az arcápolási rutin kiegészítésére. Az arcmaszk lényege, hogy az arcbőrt, illetve akár a nyakon lévő bőrt is intenzíven ápolja. Ezek a koncentrált többkomponensű keverékek számos módon támogatják a bőrt!

Legjobb arcmaszk kapcsán elmondható, hogy teljes mértékben természetes és kihagyhatatlan része az arcápolásnak. Egy igazán jó minőségű arcmaszk vitalizálja, szinte új életre kelti a bőrt. Sokáig mellőzve voltak az arcmaszkok, a legtöbb nő macerásnak látta használatukat, azonban ma már újra reneszánszukat élik és rengeteg nő keresi a tökéletes arcmaszkot. Az arcmaszkot bőven elég hetente egy vagy két alkalommal alkalmazni. Nagyon fontos, hogy tiszta, smink nélküli arcbőrön kell használni. A legnagyobb előnyük, hogy hosszan tartó és fokozott hatással rendelkeznek. A legjobb arcmaszkok mélynyomással működnek, így még hatásosabbak. Mindössze néhány perc pihenésre van szükség és a bőr szebb lesz és élénkebb. Az arcmaszkoknak több típusa van, érdemes annak alapján választani, hogy milyen törődést igényel a bőr.

Az éjszakai turbó krémmaszkok gyors megoldást jelentenek, hiszen akár egyetlen éjszaka alatt képesek a vitalizálni a bőrt. A ránctalanító vagy másként facelift maszkok nem szorulnak különösebb magyarázatra, hiszen a bőrfeszesítésben nyújtanak segítséget. Az agyagmaszkok a szennyeződéseket távolítják el, valamint méregtelenítik és megnyugtatják az arcbőrt. A pattanásokkal és a mitesszerekkel szemben is hatékony segítséget nyújt. A kollagén alapú szérum arcmaszkok képesek megadni azt az extra gondoskodást a bőrnek, amire annak szüksége van. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a webshop.drhazi.hu webáruházba és megtekinteni a kínálatot!