Keverj és alkoss a MarilyNails díszítő zselékkel!

A legtöbb nő manapság jár manikűröshöz, hiszen a szép, esztétikus kezek és körmök az ápolt megjelenéshez hozzátartoznak. Mindenki szeretne magának szép manikűrt, amely esztétikus és egyedi. Bizony, a manikűr esetében is lényeges, hogy ha lehet, akkor ne jöjjön szembe az utcán, ahogy az a ruha esetében is igaz.

Díszítő zselé használatával különleges köröm kreációkat alkothatsz meg. Ha úgy véled, hogy eddig is különleges körmöket alkottál meg, hamar megváltozik a véleményed, miután kipróbáltad a MarilyNails fixálásmentes festő és díszítő zseléket. A termékcsalád minden egyes tagja elkápráztat csodás színeivel. Az alapszínek igazi pigment bombák, amelyeket kedvedre keverhetsz és variálhatsz egymással, hogy újabb és újabb színeket hozhass létre. A fekete szín hozzáadásával az adott szín sötétíthető, míg a fehér színnel világosítani lehet a színeket, tehát kiváló pasztel színeket hozhatsz létre. A színek könnyebb kikeverése érdekében érdemes beszerezned egy keverő palettát, amely nagy segítségedre lesz. A díszítő zselét mindenképp díszítésre használd, a teljes körömfedésre nem alkalmas, hiszen nem ez a funkciója.

A díszítő zselék színkeverési variációja végtelen. Annak érdekében, hogy igazán különleges színeket tudj kikeverni és kényelmesen tudj dolgozni, érdemes a MarilyNails huszonnégy részes M keverőpalettát választani. Ez azért is előnyös, mert így a színeket fényvédve tudod tárolni és a későbbiekben fel tudod tárolni. A MarilyNails díszítő zselék kötési ideje LED lámpában körülbelül kettő-két és fél perc, míg az UV lámpa alatt három-négy perc. A minőségi munka érdekében érdemes MarilyNails ecseteket is vásárolni, melyekkel csodás díszeket és mintákat tudsz készíteni. Bővebb információkat a marilynails.hu webáruházban találsz!