Tetoválás takarás és javítás

Amikor kiválasztjuk a mintát és elmegyünk vele egy tetoválóhoz, akkor alig várjuk, hogy elkészüljön a minta. Sokak rémálma, hogy a hosszú várakozás után egy teljesen más mintát lásson a testén, mint amit szeretett volna.

Tetoválás takarás és javítás Győrben a Zen Art Stúdióban. Az elrontott tetoválás nem csak csúf látvány tud lenni, de ha jól látható helyen van, akkor könnyen önbizalom problémákat is okozhat. Sokan a lézeres tetoválás eltávolításban látják az egyetlen megoldást, azonban ez nem egy olcsó megoldás. Éppen ezért érdemes olcsóbb megoldások után nézni. Például a tetoválás takarása egy másik tetoválással. Ez halvány, kifakult tetoválás esetén is járható út vagy ha világos, pasztellszínekkel készült a tetoválás, akkor is választhatjuk ezt az utat. Gondoljunk csak bele, egy sötét színekkel készült rajzot nem tudunk világos színekkel elfedni, azonban fordítva igen. Tehát a takarás nem olyan, mint egy radír, ugyanis a sötét színű tetoválást világos mintával nem lehet eltüntetni. Valamint a takarásnak nagyobbnak kell lennie, mint az eltakarni kívánt tetoválásnak.

Ha a tetoválás nem olyan borzasztó, mindössze nem teljesen úgy néz ki, ahogy azt tetováltató illető szerette volna, akkor elég lehet a javítás. Némi korrekció segítségével a tetoválás kijavítható és olyan lesz, amilyet valóban szeretet volna a tetoválószékbe ülő személy. A javítás állhat a színek élénkítéséből, a kontúrok javításából, vagy némi plusz részlet hozzá tetoválásából. Ha egyik megoldás sem lehetséges, akkor szükség lehet némi halványításra, majd a takarásra. A legolcsóbb megoldás a tetoválás takargatása, azonban ez nem feltétlenül kivitelezhető, főleg, ha a tetoválás jól látható helyen van. Ráadásul a nyári hónapokban kellemetlen talpig beöltözve lenni a harminc fokban.

Vélemény, hozzászólás?