Tintapatron rendelés gyorsan

A színes nyomtatás általában négy színű tintát használ: cián, bíbor, sárga és fekete. Az elsődleges színek kombinálásakor a nyomtatók létrehozhatják a teljes színspektrumot. Mindhárom keverése tökéletlen fekete vagy tökéletes szürkét eredményez.

Tintapatron rendelés elérhető a best-toner.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie ha minőségi tintapatront rendelne, hiszen nálunk minden minőségi terméket megtalál. Javasoljuk, hogy kerülje a nyomtatókat, amelyek egyben háromszínű patront használnak. Ilyenkor pazarolja a tintát, ha csak egy szín fogy el, de ki kell cserélnie az egész patront. Ha bármilyen képpel vagy grafikával dolgozik, akkor tisztában lehet azzal, hogy az asztali programok más kezdőértékeket használnak, mint a nyomtató (RGB és CMYK). Gyakran ezért okozhatnak kiábrándító színeket a nyomtatott dokumentumon. A vörös, a zöld és a kék (RGB), valamint a cián, bíbor és sárga (CMYK) színkör közötti eltérés nagy változást eredményezhet, és különböző másodlagos és harmadlagos színeket eredményezhet. Ha meg szeretné tudni, hogyan oldja meg ezt a problémát, olvassa el weboldalunk tájékoztatót. Tehát hogyan működik a tinta egy modern nyomtatóban?

A tintasugaras nyomtatóban a nyomtatópatronok apró kamrák sorozatából állnak, amelyek mindegyike tartalmaz fűtőelemet. Elektromos áram melegíti fel az elemet, aminek következtében tinta buborékozik a kamrában. A nyomás növekedése a megfelelő fekete, cián, bíborvörös vagy sárga festékkazettából egy tintacseppet juttat a papírra.  A lézernyomtatóban a lézersugár előre-hátra pásztázza a nyomtató belsejében lévő dobot, és statikus elektromosságot alakít ki. A lézer negatív töltésű területeket hoz létre mindenütt, ahol fekete tintát kell alkalmazni. A festék pozitív elektromos töltéssel rendelkezik, így összeolvasztható a fotoreceptor dob negatív töltésű részeivel. Ha még ennél is többet tudna meg a tintapatronokról, látogassa fel a best-toner.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?