Utángyártott tonerek vásárlása olcsón

Manapság a kompatibilis, utángyártott tintatonerek és tonerkazetták szinte az összes vállalat számára könnyen elérhetők. Megnevezi a márkát, és mi már küldjük is. A HP, a Dell, a Canon, a Brother, stb. mind megrendelhető tőlünk. Ezeknek a vállalatoknak különféle kategóriái vannak az utángyártott tintatonerekben.

Utángyártott tonerek kaphatók nagyon olcsón a best-toner.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is régóta keres már utángyártott tonereket amiket villámgyorsan ki is szállítunk önnek ha hozzánk fordul.  Mivel a toner iránti kereslet napról napra növekszik, a vállalatok nagy számban kezdték gyártani azokat. Ha újrafelhasználjuk a festékkazettákat, akkor csökkenthetjük a nyers komponensek felhasználását vadonatúj tonerek gyártásához. Legalább 3 liter olajat éget el a nyomtatópatron gyártása során. Ha ezt a kazettát újragyártják, tegyük fel, hogy négyszer, 12 liter olajat tudunk megtakarítani – ez egy megújíthatatlan természeti erőforrás. Az utángyártott tonerek példányszámonként 30–60% -kal sokkal kevesebbet érnek, mint a nem felújított tonerek. Egyes tonerek utángyártói valószínűleg elfogadják a használt tonereket, vagy esetleg a modell alapján visszavásárolják őket, következésképpen rengeteg pénzt takarítanak meg nekik.

Általában az utángyártási folyamaton átesett használt kazettákat a vizsgált alkatrészekkel együtt kezdetben szétszerelik. Alapvető részei a dob, a görgő és a törlő lapát. Az elhasználódott vagy megrongálódott alkatrészeket kicserélik, a tonert megtisztítják, újratöltik, és összerakják. A tonerkazettákat többször lehet újragyártani. Egyesek úgy gondolják, hogy az utángyártott tonerkazetta használata hibát okoz az idő múlásával, de ez nem igaz. Valamennyi utángyártott patron végigmegy az adott gyártási folyamaton. Ez azt jelenti, hogy minden sérült elemet, ha van ilyen, újakra cserélnek. Bővebb leírásért és még több információiért keresse fel a best-toner.hu-t.

Vélemény, hozzászólás?