Vásároljon minőségi multivitamin kapszulát!

A multivitaminok által a szervezet kiválóan támogatható. Erre nagy szükség van, hiszen a magyarok nagyon kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, így nem jutnak hozzá a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, aminek következtében a szervezet legyengül és kevésbé tud ellenállni a betegségeknek.

Multivitamin kapszula szedése minden felnőttnek ajánlott lenne, különösen azoknak, akik nagyon tápanyag szegényen táplálkoznak. A szakértők ajánlása szerint heti harmincféle zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztani, azonban ezt nagyon nehéz kivitelezni. Ráadásul a napfény hiány miatt a magyarok nagy része a tél végére D-vitamin hiányos állapotba kerül. Így sokan megérzik a tavaszi fáradtságot vagy lebetegszenek. Ráadásul különféle testi tünetei is vannak annak, ha a szervezetből hiányzik valamilyen vitamin. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy vásároljon multivitamint, még pedig a Vegnum Multi-D étrendkiegészítő multivitamint. A Vegnum Multi-D vitaminban jóval több hatóanyag van, mint a hagyományos multivitaminokban. Többek közt tizennyolc vitamin és ásványi anyag található meg benne, például cink, szelén és C-vitamin.

A Vegnum Multi-D étrendkiegészítő multivitamin ezenkívül a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységnyi D-vitamint is tartalmaz, valamint huszonkilenc gyümölcs, zöldség és egyéb növények antioxidánsban gazdag kivonatát. A Vegnum Multi-D vitamin kifejezetten felnőttek számára kifejlesztett multivitamin, azonban már tizennégy éves kortól is lehet fogyasztani. Arra viszont ügyelni kell, hogy a napi ajánlott fogyasztási adagot, azaz egy kapszulát ne lépje túl. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!

Vélemény, hozzászólás?