Vásároljon aluvázas masszázságyat

A masszázs már az időszámításunk előtti időktől része az emberiség történetének. A szó jelentése dörzsölni gyúrni. Az ember ösztönös reakciója, hogy amikor fáj valamije, akkor azonnal odanyúl és súrolni, dörzsölni, nyomogatni kezdi a fájó pontot. Ebből az ösztönös reakcióból fejlődött ki a világ legrégibb gyógyeljárása. A masszázsról szóló legrégebbi feljegyzés Kínához köthető, ahol Kong Fu, i.e.2700-ban íródott könyvében beszél a masszázsról, mint gyógytevékenység. Azóta természetesen a masszázsnak egyre több kombinációja alakult ki és technikailag is sokat fejlődött.

Az aluvázas masszázságy több szempontból is nagyon jó választás. Minden masszőrnek alapvetően meg kell legyenek a saját kellékei, ahhoz, hogy egy szalonban vagy bárhol máshol dolgozni tudjon. Azok, akik nem egy állandó helyen dolgoznak, hanem folyamatosan kliensekhez járnak magukkal kell vigyék a kellékeiket. Ezért nagyon praktikus, hogyha egy aluvázas masszázsággyal rendelkeznek, ugyanis könnyen összecsukhatják és szállíthatják a klienshez.

Az Amasar webshopban megtalálható aluvázas masszázságyak maximum súlya 13,4 kg. és többféle színben megvásárolhatók. Magyarország területén a kiszállítás ingyenes és a 14 napos visszaküldési jog mellett egy éves garancia van a termékre. Az Amasar számára fontos a megbízhatóság és a kiváló minőség. Ezeket a masszázságyakat kozmetikusok és tetováló művészek is egyaránt megvásárolhatják, hiszen tökéletesen alkalmazhatók ilyen célokra is.

Kezdje masszőrkarrierjét egy kiváló minőségű termék megvásárlásával, amely akár hosszú éveken keresztül társa lehet a munkában. Látogasson el a www.amasar.hu weboldalra és nézzen körül. Hogyha bármilyen kérdése lenne valamelyik termékkel, vagy bármi mással kapcsolatosan akkor tárcsázza a +36309330003-as telefonszámot vagy írjon emailt az info@amasar.hu email címre.

 

Vélemény, hozzászólás?