Mellplasztika, a leginkább keresett beavatkozás

A keblek mindig is a nőiség szimbólumainak számítottak, ám a természet és az idő nem mindenkihez kegyes. Nem véletlen, hogy a mellplasztika a leginkább keresett plasztikai beavatkozás, hiszen segítségével alakítható a keblek mérete, formája, feszessége, sőt, a megereszkedés is megszüntethető.

A színvonalas mellplasztika eljárásai közül a nagyobbítás iránt érdeklődnek a legtöbben. A ma már teljes biztonsággal alkalmazható implantátumok beültetése mellett lehetőség nyílik a saját zsírral való feltöltésre is, ám ez utóbbi esetében csak méretbeli korlátokkal valósítható meg a nagyobbítás. Az évekkel a gravitáció, a szoptatás, vagy nagyobb súlycsökkenés hatására a keblek lógni kezdenek. Erre tökéletes megoldást kínál a mellfelvarrás, melyet gyakran kombinálnak a szakemberek igény szerint nagyobbítással. Bár a kis mellekkel rendelkezők nehezen tudják elképzelni, de bizony a méretes keblek okozhatnak kellemetlenséget is. Nem csak a bőrproblémák, de a vállfájdalmak és a sportoláskor jelentkező panaszok is gyakoribbak a méretes keblekkel büszkélkedhetők körében. Számukra a mellkisebbítés jelenthet megoldást, mely során zsírszövet és a feleslegessé váló bőr is eltávolításra kerülnek a komfortosabb mindennapok érdekében.

A mellplasztikát követően körülbelül másfél hónapig egy speciális kompressziós melltartót kell majd viselni, amely segíti a szövetek letapadását, az implantátum megfelelő helyen történő rögzülését, és a gyógyulás folyamatát. Fontos, hogy életmódjára fokozottan ügyeljen a műtét után, és a mindennapi tevékenységhez és testmozgáshoz is csak fokozatosan térhet vissza a beavatkozást követően. A mellplasztika nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően visszanyerhető az önbizalom, és a nemi szerep is megélhetővé válik a maga teljességében.

Vélemény, hozzászólás?