Vásároljon Ön is multivitamint D-vitaminnal!

A hazai lakosság elkeserítően kevés vitamint és ásványi anyagot visz be szervezetébe. Ennek megfelelően télen dugig vannak az orvosi várótermek és a patikák beteg emberekkel. Holott erős szervezettel könnyebb volna legyőzni a megbetegedéseket, sőt akár meg is lehetne előzni őket.

Multivitamin D-vitaminnal minden ember számára fontos lenne. A probléma, hogy sokan csak későn kapnak észbe és akkor kezdenek el vitaminokat szedni, amikor már jelentkeznek a megbetegedés tünetei. Tény, hogy vitaminok és ásványi anyagok szedésével könnyebb meggyógyulni, azonban jobb előrelátónak lenni. Nem csak könnyebb megbetegedni, ha nem pótolja a vitaminokat, de akár hiánybetegségek kialakulását is kockáztatja. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyen multivitamin készítményt vásárol! Nagyon fontos, hogy ár-érték arányban megérje az adott termék, továbbá minél több vitamint, ásványi anyagot és hasznos hatóanyagot tartalmazzon. Tisztában vagyunk vele, hogy nem könnyű a választás, különösen a széleskörű kínálatból, ezért azt javasoljuk, hogy válassza az innovatív Vegnum Multi-D multivitamin kapszulát.

A Vegnum Multi-D vitaminban, ahogy a neve is mutatja kétezer nemzetközi egység D-vitamin található a hazai ajánlásoknak megfelelően, méghozzá mikrokapszulázott formában. Ezenkívül tizennyolc alapvető vitamin és ásványi anyag, illetve huszonkilenc gyümölcs, zöldség, valamint egyéb növények antioxidánsban gazdag kivonata is megtalálható a Vegnum Multi-D kapszulákban. Alapvetően ez egy felnőtteknek készített multivitamin, ugyanakkor már tizennégy éves kortól is lehet szedni. Sőt, várandósság esetén is szedhető, viszont arra ügyelni kell, hogy más vitamin, például terhesvitamint se szedjen mellé. Bővebb információkért látogasson el a vegnum.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?