Vision Acrylgel innovatív, jövőbetekintő megoldásokkal

Ahhoz, hogy tartani tudd a lépést az aktuális trendekkel, időről-időre frissíteni kell készleteidet és beszerezni olyan eszközöket és anyagokat, amikkel elkészítheted a szebbnél-szebb manikűröket és megvalósíthatod vendégeid kívánságát.

Acrylgel tökéletes választás abban az esetben, ha egy igazán modern, minőségi manikűr megvalósítása a cél. Korábban a porcelán és a zselé voltak a járható utak, azonban az akrilgél úttörő, hiszen az előbb említett két anyag előnyeit ötvözi, a hátrányokat elhagyva. Nincs kellemetlen szag, folyós állag. Az akrilgél amellett, hogy sűrű anyag, egyben rugalmas is, így kiválóan lehet vele dolgozni. Nem kell attól tartani, hogy elfolyik vagy, hogy nehéz lesz vele bánni. A levegőn nem szárad meg, ami szintén előnyös, mivel így nem kell sietni. Az akrilgél kizárólag lámpa alatt szárad meg. Nem túlzás kijelenteni, hogy öröm vele dolgozni. Könnyen kezelhető, mint a zselé, emellett strapabíró, mint a porcelán. Így nem csoda, hogy a körmösök sorra szerzik be az akrilgéleket. Ha te is szeretnél akrilgélt vásárolni, akkor érdemes a MarilyNails legújabb termékcsaládját, a Visio Acrylgel termékcsaládot választani!

A MarilyNails akrilzselék tubusos kiszerelésben kaphatók a könnyebb kezelhetőség érdekében. Az akrilzselék a legnépszerűbb színekben érhetők el, melyek a víztiszta Clear, a melegebb árnyalatú, kiválóan pigmentált Cover Pink, valamint a jól átkötő White verzió. A minél egyszerűbb kezelhetőség érdekében azt javasoljuk, hogy használj Vision ecsetet, mely prémium minőséget képvisel a Kolinsky szőr által. Az ecset különlegességét és értékét, ez a minőségi, különleges szőr adja. Bővebb információkért célszerű ellátogatni a marilynails.hu webáruházba, ahol minden fontos információ megtalálható egy helyen!