Whirlpool alkatrész rendelés a gép további működéséhez

Ha tönkremegy egy gép, akkor gyakori, hogy az egyik alkatrész hibásodott meg, vagy ment tönkre végleg. Ha szeretnénk, hogy háztartási gépünk továbbra is működjön, akkor kénytelenek leszünk új alkatrész vásárolni hozzá és megjavíttatni.

Whirlpool alkatrész rendelés által a gép újra úgy működhet, mint egykor. A Whirlpool szerviz gyakran találkozik olyan esetekkel, amikor a gép rendeltetésszerű működéséhez mindössze az alkatrész cseréjére lenne szükség. Ők az alkatrész rendeléséhez, valamint kereséséhez egy szerviz könyvet használnak, amiben az adott típus minden alkatrésze és tartozéka bene van. Ez a leghitelesebb forrás, ami rendelkezésre áll. Minden készülék rendelkezik egy 12 jegyű szerviz számmal, ami a nyomtatott adattáblán található a „SERVICE” feliratnál a készülék hátulján vagy belsejében. Ez a kód segítséget jelent abban, hogy a készüléket egyértelműen be lehessen azonosítani. Mielőtt a keresés megkezdődne erre a szerviz kódra vagy a készülék típusára van szükség.

Az alkatrész menete úgy zajlik, hogy először a készüléket egyértelműen be kell azonosítani. Ha ez megvan, akkor a szükséges alkatrészt is pontosan be kell azonosítani. Ezekután a szerviz munkatársai adnak egy árajánlatot interneten keresztül vagy telefonon. A rendelés rögzítése után meg kell várni, hogy az alkatrész megérkezzen. Ha ez megtörténik, akkor a szerviz munkatársai értesítik. Az alkatrészt átveheti személyesen, de bárhová az országban ki is szállítják. Az új alkatrészt akár be is szerelik a szerviz munkatársai, ha ez a kérés, de ha kizárólag meg akarja rendelni, annak sincs semmi akadálya. Bővebb információkért és elérhetőségért látogasson el a szervizbudapest.hu weboldalra, ahol még többet olvashat az alkatrész rendelésről.

Vélemény, hozzászólás?