Az Opi gél lakk hosszú hetekre gyönyörűvé varázsolja a körmöket

Az esztétikus, igényes körmök rendkívül jó első benyomást tudnak kelteni. Persze a férfiak esetében is hatalmas jelentősége van annak, hogy mindig ápolt legyen a kezük, ám a hölgyek esetében ez ennél jóval bonyolultabb kérdés. Színek és díszítőelemek százai állnak a rendelkezésre, így hát nem egyszerű eldönteni, hogy melyiket is válasszuk.

Az Opi gél lakk szinte minden esetben kiváló választás, amiben biztosan nem fogunk csalódni. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy a stílusunknak és az életmódunknak megfelelő körmöket válasszuk, hisz csak így érhetünk el tökéletes és tartós eredményt. A gél lakkok aránylag újdonságnak számítanak a piacon, noha az elmúlt pár évben nem véletlenül tettek szert ekkora népszerűségre. A hagyományos körömlakkok ugyan viszonylag könnyen és gyorsan felkenhetőek, ám a tartósságuk sok esetben hagy némi kívánnivalót maga után. Annál pedig kevés dolog fárasztóbb – és valljuk be, unalmasabb – mint amikor heti szinten több alkalommal is neki kell állni eltávolítani a sérült lakkot és újra kell kenni a körmeinket.

Erre a problémára született megoldásként a gél lakk. Ez a több rétegben felvihető megoldás UV-fényre szilárdul meg, és a végeredmény soha nem látott tartósságot ígér. Végre elfelejthetjük az állandó javítgatásokat, és az Opi gél lakk segítségével akár egy hónapig is élvezhetjük a tökéletes pedikűr eredményét. Mindemellett szerencsére nincs is túl sok olyan tényező, amivel elővigyázatosnak kell lennünk. Mindössze arra figyeljünk oda, hogy milyen körömtípussal rendelkezünk – hisz ha túlságosan vékony, akkor szükség lehet megerősítésre a gél lakk felkenése előtt -, illetve hogy végzünk-e jellemzően olyan fizikai aktivitásokat, amelyek során egy hosszabb köröm már könnyen sérülhet. Amennyiben igen – például aktívan sportolunk -, akkor válasszunk a rövidebb megoldások közül, és használjuk bátran az Opi gél lakkok bármelyikét, így garantáltan elégedetten tekintünk majd a kezeinkre minden alkalommal.