Csavar bolt online

Építőipari és kereskedő vállalkozások számára különleges, minőségi, festett csavarokat biztosítunk. Ha minket választ, akkor hibátlan lesz az építmény kívül belül, és megrendelője garantáltan elégedett lesz a tökéletes kivitelezéssel. Cégünk elődje már több mint 10 éve foglalkozik a csavarok festésével és gyártásával. A nálunk használt csavarfestő technológia egyre csak modernebb és modernebb lesz, így mindenkinek prémium minőséget tudunk biztosítani.

Csavar bolt vár minden kedves érdeklődőt a csavarholding.hu weboldalon méghozzá alacsony árakkal és villámgyors kiszállítással, tehát ha ön is csavarokat rendelne, akkor itt a helye nálunk. Ha kevesebb csavart rendelt, mint amennyire szüksége lenne  az építéshez, akkor mi a gyártás legelejére tesszük és a lehető leghamarabb kézhez kaphatja a megrendelt terméket. Csavarjaink kétkomponensűek, és különleges, minőségi festékkel festettek, és ezeket kemencében égetjük, tehát a festés prémium minősége garantált, emellett pedig csapatunk elégedettségi garanciát is vállal. Ha nem azt a színt kapta meg, amit szeretett volna, akkor kicseréljük azt méghozzá azonnal! Nálunk minden termék magyar készítésű és pontos szállítást biztosítunk mindenkinek.

Akár személyesen is leszállítjuk a helyszínre a termékeket, ha a futár nem érne időben oda. A csavarokat 10 év múlva sem kell cserélni, mert hosszantartó, nem kopik le róla a festék. Építőipari vezetőként biztosan akadtak már gondjai  megbízhatatlan minőségű csavarokkal, ezért ha nem szeretne gyenge szállítmányozókkal dolgozni, akkor itt az ideje hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Amennyiben még ennél is több részletet tudna meg rólunk mindenképpen keresse fel a csavarholding.hu weboldalt és itt az árakat is megtekintheti, valamint lehetősége lesz átböngészni teljes kínálatunkat.

Vélemény, hozzászólás?