Folyékony fólia a legjobb minőségben és árban!

A folyékony fólia egy felhasználásra kész egykomponensű elasztikus tömítőmassza belső és külső falak és mennyezetek vízszigetelésére. Főleg teraszok, falak, földbe süllyesztett épületek, támfalak, födémek, garázsok, burkolatok alatti szigetelések létrehozásához használható. Különösen hasznos a gipszkarton szigeteléseként, amelyet kerámia csempével vonnak be.

Folyékony fólia rendelés várja a fitinfo.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk és válogasson kedvére a prémium minőségű fóliák között, amelyeket ráadásul villámgyorsan házhoz is szállítunk. A folyékony fólia egy polimer kötőanyag, ásványi töltőanyag és módosító szerek kiváló minőségű keveréke. A felvitt fólia száradás után vízálló. Kitölti a hajszálrepedéseket az aljzatban, valamint kiválóan tapad a legtöbb anyaghoz. Csökkenti a repedésképződés kockázatát a bélésanyagokban az aljzat és a burkolat eltérő hőtágulása következtében, mint például a kerámialapok esetében, emellett pedig száradáskor fagyálló. Vigye fel tiszta, szilárd és por-, szennyeződés-, törmelék- és festékmaradványoktól és zsírtól mentes aljzatra. Töltse ki a repedéseket és lyukakat ezzel a termékkel, és garantáltan nem fogja megbánni. Porózus felületekre, például pórusbetonra, az aljzat nedvszívó képességének csökkentése érdekében ajánlatos alkalmazni.

Használat előtt alaposan keverje össze a folyékony fólia doboz tartalmát. Ezután vigye fel az anyagot az előkészített aljzatra ecsettel vagy kőműves ecsettel, két rétegben. A második réteget az előző száradás után (kb. 3 óra) vigye fel. A friss vakolat- és cementpadlókat a felhordástól számított legalább 28 nap elteltével lehet lezárni. A folyékony borított felületeket óvja a mechanikai sérülésektől és az esőtől, amíg teljesen meg nem száradnak. Használat után azonnal tisztítsa meg a szerszámokat vízzel. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne kattintson a fitinfo.hu-ra.