Kicsi de értékes dolgok? Óvja meg őket a mini széfben!

Az olyan kisebb méretű dolgok, mint például a készpénz, fontos dokumentumok és ékszerek nincsenek biztonságban a szekrény vagy a fiók mélyén. Hiába a megbízható zárakkal ellátott biztonságos ajtók, sajnos manapság a betörőknek már ez sem feltétlenül jelent problémát. Gond nélkül bejutnak és akkor viszik, amit találnak.

Mini széf kiváló módja értékek biztonságban tartásának, mivel kis mérettel rendelkeznek, így könnyű őket elrejteni. De, ha rá is akadna a betörő, akkor sem kell aggódni, hiszen nagy valószínűséggel nem boldogul vele. Ráadásul egy betörő sem fog hosszú órákon keresztül egy széffel bajlódni, hiszen nő a lebukás esélye. Amiatt sem kell tartani, hogy az értékekkel együtt a széfet is meglovasítják, mert hiába a mini méret, a súlya mindennek mondható csak mininek nem. Elég feltűnő lenne, ha a betörő egy széffel hagyná el a házat. Méreteiből kifolyólag rendkívül egyszerű elrejteni, így kevésbé kell attól tartani, hogy esetleg a betörők rábukkannak a széfre és rájönnek, hogy vannak értékek a lakásban.

Az viszont nagyon fontos, hogy a széfet egy kellőképp strapabíró helyre helyezze. Ha a kiválasztott hely nem elég szilárd, akkor érdemes a földhöz rögzíteni a széfet. A széfek kapcsán sokan azt gondolják, hogy nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni, holott ez nem feltétlenül így van. A mini széf ára az átlagember pénztárcájához van igazítva, így gyakorlatilag bárki számára elérhető. A mini széfnek pont az a lényege, hogy elérhető áron juthasson hozzá bárki, aki a kisebb méretű értékeit szeretné a széfben tárolni. További előny, hogy méretéből kifolyólag diszkrét megjelenésű és költözés esetén viszonylag egyszerűen meg lehet oldani szállítását. Ha szeretne széfet vásárolni, akkor érdemes ellátogatni a szefnagyker.hu webáruházba, ahol megtekintheti a széleskörű kínálatot!