Milyen fenék erősítő gyakorlatokat érdemes végezni?

A legtöbb nő finoman fogalmazva nem igazán erőlteti meg magát, ha fenék edzésről van szó. Sokan abban látják a kerek fenék titkát, ha órákon keresztül lábemelgetést végeznek. Ez azonban nem igazán célravezető, mivel nem jár együtt látványos eredménnyel, inkább csak időhúzásra jó.

Fenék erősítő gyakorlatok végzése igazán hatékony lehet popsi formálás tekintetében, azonban nem mindegy, hogy milyen gyakorlatokról van szó. Ha valamelyik női magazinból vagy egy internetes cikkből találomra kiválasztottál pár gyakorlatot, hogy az majd jó lesz, akkor el kell keserítsünk, ugyanis ezek a gyakorlatok általában nem túl hatékonyak. Ha valódi eredményekre vágysz, akkor jobb nem kísérletezgetni, hanem egy profi edző segítségét kérni, aki személyre szabottan elkészít egy olyan edzéstervet, mely igazán hatékony fenék erősítő gyakorlatokat tartalmaz. Talán úri hóbortnak véled, hogy edzőt fogadj, azonban ez a legjobb módja, hogy elérd a célod és nyáron bomba testet villants. Ehhez még konditerembe sem kell menni, hiszen lehetőséged van online edzés által formába lendülni!

Ha tanácstalan vagy, hogy milyen edzővel edz, akkor azt javasoljuk, hogy válaszd Tótfalusi Alexandra edzőt, aki pontosan tudja mire van szükség ahhoz, hogy nyárra nagyszerű formába lendülj és kerek feneked legyen. Ha szeretnél még több információt megtudni a fenékformálásról és Tótfalusi Alexandráról, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a fenekformalas.com weboldalra! A weboldalon láthatod Alexandra eredményeit és gondolatait a fenékformálást illetően. A blogban található, recepteket, szakmai cikkeket is érdemes elolvasni. Ennek alapján látni fogod, hogy Alexandra segítségével te is elérheted céljaid, viszont ehhez neked is keményen kell dolgozni, hiszen a munka oroszlán része rád vár!

Vélemény, hozzászólás?