Padlóvédő székalátétek a padlovedelem.hu webáruházban!

Ha azt szeretné, hogy padlója még sokáig karcmentes legyen, akkor nem árt megtenni a szükséges óvintézkedéseket! A padló egyik legfőbb ellensége a gurulós íróasztali szék, ezért érdemes valamiképp óvni a görgőktől a padlót!

Padlóvédő székalátét – Különösen egy új lakás esetében, de akár frissen cserélt parketta esetén is büszkén néz körül az ember és csodálja a tükörsima felületű padlót. Viszont pár hét, sőt akár pár nap múltán tele lehet a padló karcolás nyomokkal, ha nem vigyáz eléggé. A görgős íróasztal szék, különösen, ha minimum ötven vagy még több kiló nehezedik rá, csúnyán meg tudja karcolni a padlót. Éppen ezért, ha szeretné elkerülni a karcolásnyomokat, akkor érdemes padlóvédő székalátétet beszerezni, amit közvetlenül a görgős szék alá kell tenni. Így a görgők a székalátéten mozognak, tehát a padló védve lesz a karcolásnyomoktól. Mindössze pár ezer forintért, megfizethető áron tudja megóvni és ezáltal meghosszabbítani padlója élettartamát! Gazdaságos és egyben esztétikus megoldás otthonra vagy akár az irodába!

A padlóvédő székalátét esztétikus, ugyanis szinte átlátszó, vagyis bármilyen stílusú helyiségben megállja a helyét. Így nem csoda, hogy sokan a házikedvencek alá is beteszik, mivel a karmolásnyomok ellen is hatásos védelmet nyújt a padlóvédő székalátét. Éppen ezért érdemes adni neki egy esélyt és kipróbálni a fokozottan igénybe vett területeken, hogy a padló biztosan védve legyen és hosszú évekkel hosszabb legyen élettartama. A padlóvédő székalátétek több méretben is kaphatók, így kedvére válogathat a székalátétek között. Bővebb információkért és a padlóvédő székalátétek megtekintéséért érdemes ellátogatni a padlovedelem.hu webáruházba és tájékozódni!

Vélemény, hozzászólás?